7ο Διεθνές Επιστημονικό Συμπόσιο «Αθλητισμός, Κοινωνία και Πολιτισμός» - Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard

Η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία (International Olympic Academy - IOA) σε συνεργασία με το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard (Center for Hellenic Studies, Harvard University - CHS) διοργανώνουν το 7ο Διεθνές Επιστημονικό Συμπόσιο «Αθλητισμός, Κοινωνία και Πολιτισμός», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αρχαία Ολυμπία από τις 9 έως τις 13 Ιουλίου 2018.

 

Όπως και τα προηγούμενα έτη, το Συμπόσιο θα φιλοξενήσει ερευνητές από όλο τον κόσμο με τη δωρεάν συμμετοχή φοιτητών (65) και καθηγητών από Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

 

Με το παρόν μήνυμα θα θέλαμε να προσκαλέσουμε το Τμήμα σας να συνεργαστεί κι αυτή τη χρονιά με τη ΔΟΑ και το CHS, συμμετέχοντας, μαζί με άλλα τμήματα Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της Ελλάδας και του εξωτερικού, στο φετινό Συμπόσιο.

 

Το Συμπόσιο απευθύνεται σε τριτοετείς και τεταρτοετείς προπτυχιακούς φοιτητές, μεταπτυχιακούς φοιτητές καθώς και σε υποψήφιους διδάκτορες του Τμήματός σας και προσφέρεται χωρίς οικονομική επιβάρυνση (δωρεάν συμμετοχή, μετακίνηση από και προς Αθήνα, διαμονή και ημιδιατροφή). Η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει μέσα από διαδικασία κατάθεσης κι αξιολόγησης αιτήσεων στο http://wp.chs.harvard.edu/chs-forms/application-ssc-symposium/. Το συμπόσιο θα πραγματοποιηθεί στην Αγγλική γλώσσα, ενώ οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης στην Τελετή Λήξης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συμποσίου.

 

Προκειμένου να ενημερωθούν και φέτος οι φοιτητές σας για το εν λόγω Συμπόσιο, θα σας παρακαλούσαμε να αναρτήσετε σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του τμήματός σας, μαζί με την περιγραφή που επισυνάπτεται (σε μορφή pdf) στο παρόν email, ή και να προχωρήσετε σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια κρίνετε ότι θα βοηθήσει να κοινοποιηθεί η σχετική πληροφορία σε όλους τους ενδιαφερόμενους φοιτητές του Τμήματός σας (έγγραφες ή και προφορικές ανακοινώσεις στη Γραμματεία ή και σε Μαθήματα, emails κλπ).

Ημερομηνία: 
Τρί, 06/03/2018

Επικοινωνία

Άγ. Ιωάννης, 62110, Σέρρες 

τηλ Προϊσταμένης: 2310 991050

τηλ Φοιτητικών: 2310 991051 / 991055

τηλ Μεταπτυχιακών: 2310 991054

τηλ. Πρωτοκόλλου: 2310 991052
fax: 2310-991049

info@phed-sr.auth.gr
Φόρμα Επικοινωνίας