info@phed-sr.auth.gr
Ανακοίνωση Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών 28-02-2023

Με ιδιαίτερη αγάπη, σεβασμό και εκτίμηση για το τμήμα και τους ανθρώπους που υπηρετούν το ΤΕΦΑΑ Σερρών, καθώς είμαι απόφοιτος του τμήματος στέλνω αυτό το αίτημα θέλοντας να μοιραστώ με φοιτητές, καθηγητές και διοικητικούς υπαλλήλους τα παρακάτω. 

Το Σεπτέμβριο του 2022, ο μικρότερος κατά 8 χρόνια αδερφός μου Νικήτας Καραθεοδώρου, ετών 23, μάχιμος πυροσβέστης στο 2ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών, έδωσε δεύτερη φορά πανελλήνιες και πέρασε  στο τμήμα των Σερρών.
Ο Νικήτας έκανε την εγγραφή του στο τμήμα, αλλά ταυτόχρονα έκανε παύση σπουδών, μέχρις ότου να πάρει τη μετάθεση που δικαιούνταν για Θεσσαλονίκη (από όπου κατάγεται) τώρα το Μάρτιο του 2023, μετά από μία θητεία 3 δύσκολων χρόνων (επί covid-19) στην Αθήνα, με σκοπό να επιστρέψει στη βάση του και να ζήσει τη φοιτητική του ζωή που τόσο λαχταρούσε στο τμήμα των Σερρών.
Ο Νικήτας μας ταξίδευε το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, με την μοιραία αμαξοστοιχία μαζί με την κοπέλα του (επίσης φοιτήτρια του ΑΠΘ), έχοντας πάρει μαζεμένες τις άδειές του, ερχόμενος να μας κάνει έκπληξη. Τα παιδιά μας δεν τα ξαναείδαμε. 
Στα πλαίσια μιας προσπάθειας να αποδοθούν ευθύνες σε όλους τους αρμόδιους και να γίνει πραγματικότητα η όποια δικαίωση μπορεί ποτέ να αποδοθεί στη χώρα που ζούμε, καλώ προσωπικά αλλά και εκ μέρους όλων των μανάδων, πατεράδων, αδελφών, συγγενών και φίλων, όλους τους ανθρώπους που καθημερινά συμβάλουν στη λειτουργία του τμήματος του ΤΕΦΑΑ Σερρών, την Κυριακή 14 Μαΐου και ώρα 12:00 στον πεζόδρομο που βρίσκεται στην οδό Ερμού και Κων.Καραμανλή , στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και την πορεία που θα πραγματοποιηθεί, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών 28-02-2023. 
Σας ευχαριστώ θερμά
Με εκτίμηση
Καραθεοδώρου Κέλλη
ΥΓ: Για όποιον επιθυμεί παρακάτω υπάρχει ο σύνδεσμος και το logo με το QR CODE από την ηλεκτρονική διεύθυνση του ψηφίσματος "Περί ευθύνης των υπουργών" ,γεγονός που αφορά όλους μας.
**Σημείο προσοχής: Η τελική επιβεβαίωση της υπογραφής, υποβάλλεται μετά την επιβεβαίωση μέσω e-mail.
Share: 

Σύντομο URL: