info@phed-sr.auth.gr
Ανακοίνωση σχετικά με τις εξετάσεις του μαθήματος "Άσκηση σε άτομα με χρόνιες παθήσεις", 5/9/2022

Αγαπητοί φοιτητές/τριες

Οι εξετάσεις του μαθήματος "Άσκηση σε άτομα με χρόνιες παθήσεις" θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα εξετάσεων τη Δευτέρα 5/9/2022 στην αίθουσα ηλεκτρονικών υπολογιστών του ΤΕΦΑΑ Σερρών (δια ζώσης) σε μικρά τμήματα.

Οι φοιτητές παρελθόντων ετών (μόνο εάν έχουν επάρκεια παρακολούθησης), που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην εξέταση, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή με email στην κ. Κρητικού Στυλιανή  email: kstyliana@phed-sr.auth.gr), αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό τους, ΑΕΜ, ποιο εξάμηνο παρακολούθησαν το μάθημα (πχ. χειμερινό 2021) και το μάθημα στο οποίο ενδιαφέρονται να εξεταστούν. 

Τελική ημερομηνία για δηλώσεις πρόθεσης συμμετοχής στις εξετάσεις είναι η Παρασκευή 31/8/2022, ώρα 14:00, ώστε να σχηματιστούν τα τμήματα. Δε θα γίνουν δεκτές εκπρόθεσμες δηλώσεις

Παρακαλούνται οι φοιτητές/τριες να διαβάσουν προσεκτικά τις οδηγίες (υγειονομικά πρωτόκολλα) που πιθανά να σταλούν από την πρυτανεία σχετικά με τα μέτρα προστασίας για covid-19 (μάσκα υψηλής προστασία κλπ)  πριν προσέλθουν για την εξέτασή τους.

Καλή μελέτη,

Κ. Δίπλα

 

Share: 

Σύντομο URL: