info@phed-sr.auth.gr
Δελτίο Τύπου - Ημερίδα Αεροβικής για τη Σελίδα του ΤΕΦΑΑ

We Are Fitness.

Το ΤΕΦΑΑ Σερρών Α.Π.Θ. διοργάνωσε το Σάββατο 24/2/2024 την ημερίδα με τίτλο “We Are Fitness”. Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε το Εργαστήριο της Νευρομηχανικής και η Ειδικότητα «Αεροβική & Βάρη». Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος του ΤΕΦΑΑ κ.Μιχάλης Νικολαϊδης, η  Αντιπρόεδρος κα. Φωτεινή Αραμπατζή Καθηγήτρια, ο Νίκος Κουφοτόλης εκ μέρους του Δήμου Σερρών και ο Πρόεδρος του Συλλόγου φοιτητών ΤΕΦΑΑ Σερρών Βασίλης Καλαμπαλίκας.  Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν και οι κ.κ. Κυπάρος Αντώνιος Καθηγητής ΤΕΦΑΑ Σερρών, Ελληνούδης Θεόδωρος Ε.Ε.Π. ΤΕΦΑΑ Σερρών, Στανελούδη Βαλεντίνα Ε.ΔΙ.Π. ΤΕΦΑΑ Σερρών, Κωνσταντίνου Νικολέτα Ε.Ε.Π. ΤΕΦΑΑ Σερρών.

Δίδαξαν οι κ.κ. Τρινώνης Ιωάννης Ε.Ε.Π. ΤΕΦΑΑ Δ.Π.Θ., Σαχίνης Χρυσόστομος Υποψήφιος Διδάκτορας ΤΕΦΑΑ Σερρών, Παπαδοπούλου Μαίρη MSc. ΤΕΦΑΑ Σερρών απόφοιτη 2013,  Σταυρούσης Διονύσης ΤΕΦΑΑ Σερρών απόφοιτος 2008, Τοπούζη Μαρία ΤΕΦΑΑ Σερρών απόφοιτη 2014, Τσαρτσαπάκης Ιωάννης Ε.ΔΙ.Π. ΤΕΦΑΑ Α.Π.Θ.

Συνολικά παραβρέθηκαν 220 φοιτητές και πτυχιούχοι των ΤΕΦΑΑ όλης της χώρας οι οποίοι παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο τα πρακτικά, όσο και τα θεωρητικά μαθήματα των εισηγητών.

Χορηγοί της ημερίδας ήταν: Το αθλητικό κατάστημα Intersport, η Σερραϊκή βιομηχανία Κρι Κρί και το κυλικείο του ΤΕΦΑΑ Σερρών.

Συνολικά, η εκδήλωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία τόσο από άποψη οργάνωσης, όσο και από άποψη συμμετοχής. Παραβρέθηκαν πτυχιούχοι ΤΕΦΑΑ από τη Θεσσαλονίκη, από την Λάρισα, από την Καβάλα, από την Χαλκιδική, από την Δράμα και από τη Σέρρες. Το επόμενο ραντεβού δόθηκε για το 2025 με την υπόσχεση ότι θα παραβρεθεί επίσημα και το ΤΕΦΑΑ Δ.Π.Θ..

Share: 

Σύντομο URL: