info@phed-sr.auth.gr
ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΘΕΡΙΝΩΝ (ON LINE) ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ (31.5.21)

Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα του Τμήματος Σπουδών έχει αναρτηθεί το πρόγραμμα υποτροφιών του Ιδρύματος Wallonie-Bruxelles International (WBI) του Βελγίου, για θερινά online μαθήματα γαλλικής γλώσσας σε Πανεπιστήμια του Βελγίου, ως εξής:

- Universite de Mons: γαλλικής γλώσσας στις διεθνείς σχέσεις. Απευθύνεται σε διπλωμάτες και λειτουργούς που εργάζονται στον τομέα των διεθνών σχέσεων. Απαιτείται, κατά ενότητα (γραπτός/προφορικός λόγος, παραγωγή/κατανόηση λόγου), διαφορετικό επίπεδο γνώσης της γαλλικής γλώσσας.

- Universite Catholique de Louvain: διδακτικής της γαλλικής ως ξένης γλώσσας. Απευθύνεται σε μέλλοντες και μέλλουσες διδάσκοντες και διδάσκουσες της γαλλικής γλώσσας ως ξένης/δεύτερης. Απαιτείται γνώση της γαλλικής γλώσσας σε επίπεδο Β2

- Universite Libre de Bruxelles: γαλλικής γλώσσας και λογοτεχνίας, με έμφαση στην πολιτιστική κληρονομιά της βελγικής γαλλοφωνίας. Απευθύνεται σε φοιτητές και φοιτήτριες με καλή γνώση της γαλλικής γλώσσας που αντιστοιχεί σε επίπεδο Α1 τουλάχιστον.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως την 31η Μαϊου 2021

Ioanna Korpidou
Τμήμα Σπουδών
Department of Studies
Aristotle University of Thessaloniki
541 24 Thessaloniki, Greece
Tel: +30-2310-994168
E-mail:dps@auth.gr

Share: 

Σύντομο URL: