info@phed-sr.auth.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΡΙΤΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Χριστούγεννα… Η Μεγαλύτερη Γιορτή Αγάπης και Προσφοράς

 

Tο  Τ.Ε.Φ.Α.Α.  Σερρών  Α.Π.Θ.  διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Τρίτη 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023. Λίγες μέρες πριν γιορτάσουμε αυτά τα Χριστούγεννα με τους δικούς μας ανθρώπους, ας κάνουμε τη μεγαλύτερη προσφορά αγάπης. Δώστε αίμα και προσφέρετε ζωή στους συνανθρώπους μας που θα περάσουν αυτές τις γιορτές μακριά από τους δικούς τους ανθρώπους.

Ενημερώνουμε τους φοιτητές ότι όλα τα μαθήματα την ημέρα αιμοδοσίας θα πραγματοποιηθούν κανονικά.  Ωστόσο, οι φοιτητές που θα δώσουν αίμα θα απαλλαγούν από την παρακολούθηση των μαθημάτων (δεν θα πάρουν απουσίες) για την ίδια ημέρα της αιμοδοσίας και για άλλες 2 ημέρες που θα επιλέξουν την ίδια ή την τελευταία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στις 9.00 - 13:00 στο διδακτήριο στον Άγιο Ιωάννη στην Αίθουσα των χορών. Για να μην υπάρξει αναμονή στην αιμοδοσία θα παρακαλούσαμε να έρχεστε ανά έτος. Το 1ο έτος 9.00-10.00, 2ο έτος 10 -11, 3ο έτος 11-12 και 4ο έτος 12-13. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ώρες αιμοδοσίας ανάλογα με το έτος σας. Ωστόσο, αν κάποιος για κάποιον σοβαρό λόγο θέλει να έρθει σε κάποια άλλη ώρα, θα είναι ευπρόσδεκτος.

Στο Τμήμα μας, η εθελοντική αιμοδοσία είναι θεσμός από το 2007. Οι «καταθέσεις» των φοιτητών αλλά και διδακτικού και διοικητικού προσωπικό του ΤΕΦΑΑ Σερρών αποτελούν πρωτοπόρο παράδειγμα εθελοντισμού στο ΑΠΘ! Είναι αξιοθαύμαστο ένα τόσο μικρό τμήμα του ΑΠΘ να έχει τόσο «μεγάλες καταθέσεις»! Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί ώστε να είμαστε περήφανοι ότι η «δική μας τράπεζα» θα αυξάνει συνεχώς τις καταθέσεις της!

Η παρουσία και συμπαράστασή όλων σας θα σταθεί πολύτιμος αρωγός στην προσπάθεια αυτή. Όλοι οι  φοιτητές και άνθρωποι του ΤΕΦΑΑ μαθαίνουν πώς να αγωνίζονται! Στον αγώνα αυτό δεν υπάρχουν ηττημένοι αλλά μόνο νικητές! Και να θυμάστε πως ότι ομάδα αίματος και αν έχετε… «ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΕΙ».

     

Ευχαριστούμε προκαταβολικά για τη στήριξη σας και ευελπιστούμε στη μαζική συμμετοχή σας!

Γιαγκάζογλου Βούλα, Καθηγήτρια Ειδικής Αγωγής

Υπεύθυνη Τράπεζας αιμοδοσίας του ΤΕΦΑΑ Σερρών

Share: 

Σύντομο URL: