info@phed-sr.auth.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΜΑΙΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

  1. Οι εξετάσεις του μαθήματος Σχολική Φυσική Αγωγή για τους φοιτητές του 4ου εξαμήνου θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 30/5/2023 στις 9.00 η ώρα στο κεντρικό αμφιθέατρο του τμήματος.
  2. Οι φοιτητές του μαθήματος Σχολική Φυσική Αγωγή παρελθόντων ετών (5ο έτος και μετά), χειμερινού εξαμήνου, που δικαιούνται να δώσουν το μάθημα, να επικοινωνήσουν με τον κο. Ελληνούδη Θεόδωρο έως τις 28/5/2023 και να δηλώσουν: Ονοματεπώνυμο, ΑΕΜ, το έτος εισαγωγής και παρακολούθησης του μαθήματος, για να ελεγχθεί η επάρκεια φοίτησης, και το μάθημα. Και για αυτούς, αν δικαιούνται να το δώσουν,  οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 30/5/2023 στις 9.00 η ώρα στο κεντρικό αμφιθέατρο του τμήματος.
  3. Οι φοιτητές/τριες παρελθόντων ετών που χρωστούν τα μαθήματα Σχολική Φυσική Αγωγή Ι και Σχολική Φυσική Αγωγή ΙΙ, να επικοινωνήσουν με τον κο. Ελληνούδη Θεόδωρο έως τις 28/5/2023 και να δηλώσουν: Ονοματεπώνυμο, ΑΕΜ, το έτος εισαγωγής και παρακολούθησης του μαθήματος, για να ελεγχθεί η επάρκεια φοίτησης, και το μάθημα.

 

 

Θεόδωρος Ελληνούδης

 

 

Share: 

Σύντομο URL: